afbeelding van Suzanne Brink

Januari dit jaar kondigden we een regenkledingtest aan. We hoopten die januari 2017 te kunnen presenteren. Maar wat blijkt? Het regent te weinig! Zoals we hadden kunnen weten van de site Het regentbijnanooit.nl

Honderden mensen meldden zich na een oproep in ons ledenblad als testers van regenkleding. Van fietsende fotografen, zwembadspecialisten tot postbodes en wijkverpleegkundigen die alles met de fiets deden. Halverweg het jaar kregen een twinitigtal geselecteerde mensen hun eerste setje opgestuurd, maar het heeft dit jaar zo erbarmelijk weinig geregend (zo denken wij er inmiddels over) dat onze regenkledingtesters nog niet goed kunnen zeggen welke regenkleding het beste is. Hopelijk giet het begin 2017 lekker veel zodat we in het aprilnummer van de Vogelvrije Fietser met goede resultaten naar buiten kunnen komen.
Als troost hebben we voor het januarinummer wel de boncho laten testen door ons testpanel. 

 

Reageer

Nou lekker dan. Hoop als het zo gaat toch echt nog jaren op de uitslag van de test te moeten wachten. Ik hoop toch liever iedere dag een regenjas ongebruikt in mijn fietstas te hebben.
Hartelijke groeten, uw wijkverpleegster.

Hahaha. Ik zie geen enkele wijkverpleegster op de fiets meer tegenwoordig. Verdienen die handen vol met geld of gaan ze weer met mijn baan ervandoor. Hartelijk en vriendelijk, uw schoonmaakster.